În sezonul cald, atunci când natura este atât de darnică, avem ocazia să cuprindem în meniul nostru verdețuri, legume, fructe proaspete specifice și autentice ….

Luni

Mic dejun:

  • Ceai rece cu lămâie și miere de albine
  • Sandwich cu pastă de brânză cu ardei roșu
  • Sandwich cu unt, miere de albine și semințe de susan

Gustare:

  • Pepene rosu
Prânz:
  • Supă de legume cu găluște din griș
  • Pilaf de orez și spanac
  • Salată de roșii cu semințe de in și frunze de pătrunjel verde
Gustare:
  • Orez cu lapte și gem de caise
Marți

Mic dejun:

  • Iaurt cu fructe de pădure și miere de albine cu cereale și musli (orz, ovăz, grâu)

Gustare:

  • Morcov crud
Prânz:
  • Ciorbă țărănească de legume cu quinoa
  • Cous-cous cu sos bolognez , brânză telemea și carne de pui
  • Veg: Cous-cous cu sos bolognez și brânză telemea
  • Salată verde cu leurdă, ceapă verde și ridichi
Gustare:
  • Pandișpan cu vișine
  • Compot de mere
Miercuri

Mic dejun:

  • Ceai rece cu lămâie și miere de albine
  • Bruschete cu roșii și busuioc
  • Sandwich cu unt, miere de albine și germeni de grâu

Gustare:

  • Piersici/Caise
Prânz:
  • Supă cremă de legume cu mei
  • Fasole verde cu sos de roșii și pulpe de pui la cuptor
  • Veg: Fasole verde cu sos de roșii
Gustare:
  • Placintă cu mere și nucă
  • Limonadă