În grădinița Waldorf Christophori copiii mânâncă împreună micul dejun, gustarea de dimineață, masa de prânz şi gustarea de după-masă. Părinții pot opta pentru tipul de meniu standard (cu carne) sau lacto-vegetarian. În plus, putem adapta meniul pentru restricții alimentare, sensibilități, alergii, situații de excepție.

Meniul este bogat în legume, fructe, cereale, semințe, lactate, mare parte din acestea provenind din culturi ecologice/bio.

Prepararea alimentelor se face zilnic în bucătăria proprie, dotată cu echipamente specifice, la cele mai bune standarde. Bucătăresele noastre gătesc cu mare grijă, cu multă dragoste și pasiune.

Meniurile sunt alcătuite cu participarea medicului pediatru, specialist medicină de familie, competență homeopatie. Politica nutrițională are în vedere recomandările privitoare la dieta potrivită pentru copiii de vârstă preșcolară.

Respectând principiile Waldorf și ghidându-ne după studiile care arată că învăţarea şi comportamentul sunt sprijinite și de o nutriţie sănătoasă, mâncarea noastră este simplă, nutritivă şi diversă.